2-5 رویکرد طراحی در ارتباط با محصول: ………………………………………………………………………..12

2-5-1 در این زمینه 7 اصل بسته بندی های پایدار: …………………………………………………………………13

2-5-2 اخلاق محیط زیستی و توسعه پایدار: ………………………………………………………………………………14

2-6 کشت توت فرنگی، جلوه ای از کشاورزی پایـدار: ……………………………………………………………..15

2-7 بازار محصول: ………………………………………………………………………………………………………………….15

فصل سوم: روش شناسی تحقیق (متدولوژی)

مقدمه: …………………………………………………………………………………………………………………………………….18

3- 1 روش تحقیق: …………………………………………………………………………………………………………………..18

3-2 تاریخچه فراوانی محصول در کردستان: ……….. ……………………………………………………………………18

3-3 بررسی پروسه چیدن توت فرنگی در وضعیت موجود: …………………………………………………………..19

3-4 باید هایی که هنگام چیدن باید رعایت گردد: ……………………………………………………………………….21

3-5 ویژگیهای توت فرنگی:……………………………………………………………………………………………………22

3-6- ویژگیهای توت فرنگی استاندارد و سالم: ……………………………………………………………………23

3-7- درجه بندی: ………………………………………………………………………………………………………..23

3-8- بسته بندی : ………………………………………………………………………………………………………..24

3-9- نشانه گذاری: ………………………………………………………………………………………………………25

3-10-هنگام برداشت توت فرنگی باید نكات زیر رعایت شود : ……………………………………………26

3-11-شرایط برداشت توت فرنگی: ……………………………………………………………………………..27

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق

 

مقدمه: ………………………………………………………………………………………………………………………………….30

1-4 توسعه وتدابیر در طراحی محصول بر پایه ی تفکر طراحی پایدار: ……………………………………..30

4-2 تکنولوژی هـای موجود: …………………………………………………………………………………………………..34

4-3 مکانیزاسیون برداشت: ………………………………… …………………………………………………………………..37

4-4 مکانیزاسیون پس از برداشت: …………………………………………………………………………………………….38

4-5 نمونه بسته بندی های موجود: …………………………………………………………………………………………..39

4-6 ارگونومی: ………………………………………………………………………………………………………………………40

4-6-1 وضعیت نامناسب بدن حین انجام کار: …………………………………………………………………………40

4-6-2 حمل دستی بار: ………………………………………………………………………………………………….42

4-6-3 بررسی روش‌های حمل دستی كالا : ……………………………………………………………………………..45

4-7 چرخه محصول: ……………………………………………………………………………………………………………..47

4-8 مکانیزاسیون پس از برداشت: ……………………………………………………………………………………………47

4-8-1پیش خنک کاری: ………………………………………………………………………………………………………..47

4-8-2 سورتینگ: …………………………………………………………………………………………………………………48

4-8-3 انبار و سردخانه: ………………………………………………………………………………………………………..48

4-8-4 تیمارهای بعد از برداشت: …………………………………………………………………………………………..49

4-8-5 بستـه­بندی: …………………………………….. ………………………………………………………………………50

پایان نامه و مقاله

4-8-6 حمل و نقل: ……………………………………………………………………………………………………50

4-8-7 اقتصـاد: …………………………………………………………………………………………………………………..51

 

4-9 چرخه بازار: …………………………………………………………………………………………………………………52

4-10 جایگاه محصول توت فرنگی در جهان و ایران: ………………………………………………………………..52

4-10-1 سطح زیر کشت و میزان تولید: ………………………………………………………………………………….53

4-10-2واردات محصول: ……………………………………………………………………………………………………..54

4-10-3 صادرات محصول: …………………………………………………………………………………………………..55

4-11 توجیه فنی و اقتصادی: ………………………………………………………………………………………….56

4-12 مطا لعا ت بازار: ………………………………………………………………………………………………………….56

4-13 توجیه پـذیری فنی : ……………………………………………………………………………………………………57

4-14 تجزیه و تحلیل مالی: …………………………………………………………………………………………………..5

بسته بندی: ………………………………………………………………………………………………………………..59

4-15-1انتخاب مواد: …………………………………………………………………………………………………………..62

4-15-1-1 پلاستیک ها: ……………………………………………………………………………………………………..63

4-15-1-2 کاغذ و مقوا: ……………………………………………………………………………………………………..64

4-15-1-3 کارتن: ……………………………………………………………………………………………………………..66

4-15-1-4 بررسی قیمت: …………………………………………………………………………………………………68

نتیجه گیری: ………………………………………………………………………………………………………………………69

فصل پنجم: ایده و طرح و نتیجه گیری

5- 1 انتخاب طرح مناسب: ………………………………………………………………………………………………92

2-5طراحی پرسنا: …………………………………………………………………………………………………………94

5-3 طرح های برگزیده: …………………………………………………………………………………………………100

5-4 انتخاب برند مناسب برای محصول: …………………………………………………………………………..108

5-5 انتخاب برند اصلی: ………………………………………………………………………………………………..109

نتیجه گیری: ………………………………………………………………………………………………………………….122

پیشنهادات و راه کار ها: ………………………………………………………………………………………………….123

منابع و ماخذ: ……………………………………………………………………………………………………. 124

یک مطلب دیگر :

چکیده انگلیسی : ………………………………………………………………………………………………. 127

فهرست جدول ها:

جدول شماره3-1(فرمول درصد آفت زدگی میوه توت فرنگی-روش آزمون) ……………………………………………………………………..25

جدول شماره4-1(توسعه و تدابیر در طراحی محصول) ………………………………………………………………………………………………30

جدول شماره4-2(حدود مجاز توصیه شده در خصوص نیروی كشیدن و هل دادن بار در راستای افقی ) ………………………………..43

جدول شماره4-3(حدود مجاز توصیه شده در خصوص نیروی كشیدن و هل دادن بار در راستای عمودی ) …………………………….44

جدول شماره4-4(سطح زیر کشت و میزان تولید توت فرنگی در نه کشور عمده تولید کننده جهان) …………………………………….54

جدول شماره4-5(کشورهای عمده وارد کننده توت فرنگی) ……………………………………………………………………………………….54

جدول شماره4-6 (ارزش صادرات محصول توت فرنگی) ……………………………………………………………………………………………55

جدول شماره4-7(واردات توت فرنگی) ………………………………………………………………………………………………………………..56

جدول شماره4-8(سهم محصول از واردات) ………………………………………………………………………………………………………….57

جدول شماره4-9(مقایسه قیمت ) …………………………………………………………………………………………………………………….59

فهرست نمودارها:

نمودار شماره2-1(پایداری) ……………………………………………………………………………………………………………………………… 12

نمودار شماره2-2(چرخه محصول پایدار) ……………………………………………………………………………………………………………..13

نمودار شماره4-1(مکانیزاسیون برداشت) ……………………………………………………………………………………………………………..37

نـمـودار شمـاره4-2(مکانیزاسیـون پـس از برداشـت) ……………………………………………………………………………………………3

 

فهرست شکل ها:

شکل 1-2(محصول پایدار) ………………………………………………………………………………………………………………………………………14

شکل2-2(محصول ارگانیک) …………………………………………………………………………………………………………………………………….17

شکل 3-1(بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………………………………………………19

شکل 3-2(بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی-نمونه تصادفی) ……………………………………………………………………………20

شکل 4-1( بررسی پروسه چیدن همراه با مکان جغرافیایی کاشت محصول) …………………………………………………………………………31

شکل 4-2( بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی در کشور های توسعه یافته) ………………………………………………………….32

شکل 4-3( بررسی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی در کشور های توسعه یافته ) …………………………………………………………33

شکل 4-4( ماشین برداشت مکانیزیسیون توت فرنگی) …………………………………………………………………………………………………..34

شکل 4-5( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………..35

شکل 4-6( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………..36

شکل 4-7( بررسی اختراعات صورت گرفته در راستای چیدن و بسته بندی توت فرنگی) ………………………………………………………..37

شکل5-1 (نمونه پروسه موجود) …………………………………………………………………………………………………………………………94

شکل5-2(نمونه بسته بندی های موجود) ……………………………………………………………………………………………………………..95

شکل5-3(طراحی پرسنا برای مصرف لوکس) ……………………………………………………………………………………………………….96

شکل5-4(طراحی پرسنا برای مصرف خانوار) ………………………………………………………………………………………………………97

شکل5-5(طراحی پرسنا برای مصرف کارخانه) …………………………………………………………………………………………………..98

شکل5-6(طراحی محصول برای مصرف لوکس) ………………………………………………………………………………………………..99

شکل5-7(طراحی سطل چیدن توت فرنگی با قابلیت سورتینگ) ………………………………………………………………………….101

شکل5-8(طراحی جعبه و استراکچر) ……………………………………………………………………………………………………………….103

شکل5-9(طراحی پالت قرار گیری توت فرنگی) ……………………………………………………………………………………………….104

شکل5-10(طراحی جعبه های محصول) …………………………………………………………………………………………………………..105

شکل5-11(طراحی پالت های یک کیلویی توت فرنگی) …………………………………………………………………………………….106

شکل5-12(طراحی جعبه پانصد گرمی خانوار) …………………………………………………………………………………………………111

شکل5-13(طراحی جعبه حاوی توت فرنگی با قابلیت نگهداری میوه) ………………………………………………………………..112

شکل5-14(طراحی و چیدمان جعبه های توت فرنگی) ……………………………………………………………………………………..113

شکل5-15(جعبه با قابلیت نفوذ پذیری هوا و ماندگاری) ………………………………………………………………………………….114

شکل5-16(توت چین جهت چیدن توت با کاسبرگ) ………………………………………………………………………………………114

شکل5-17(زیر جعبه) ………………………………………………………………………………………………………………………………….114

شکل5-18(صندلی کارگر توت چین) …………………………………………………………………………………………………………….1

فهرست طرح ها:

طرح5-1(چیدمان داخل بسته) ……………………………………………………………………………………………………………………70

دسته‌ها: Uncategorized

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *