متن کامل پایان نامه رشته :معماری

 

عنوان : مرکز تجارت فرش وگلیم ایلام

 

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

 

گروه معماری

 

 

 

عنوان پایان‌نامه:

 

مرکز تجارت فرش وگلیم ایلام

 

 

 

استاد مربوطه:

 

جناب آقای مهندس شهامت

 

بهار1393

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی شود

(پایان نامه مقطع ارشد)

تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :

(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

فهرست

چکیده 7

مقدمه. 8

فصل اول:  تعاریف وکلیات… 9

1-1-مرکز تجاری.. 10

1-2-انواع کاربری تجاری.. 10

1-3-تجاری رده ناحیه. 11

1-4-تجاری  رده منطقه. 11

1-5-تجاری رده حوزه 11

1-6-تجاری رده شهر و فراتر. 11

فصل دوم:   بررسی نمونه های مشابه. 12

2-1- مجتمع بزرگ تجاری و تفریحی خلیج فارس شیراز. 13

2-2- مجتمع تجاری زیتون فارس…. 15

2-2-1- پله های اضطراری.. 15

2-3- فروشگاه بزرگ Mid Valley. 16

2-4- مركز تجاری Suria در برجهای پتروناس…. 17

2-5- مرکز تجاری برجایا 18

2-6- مرکز تجاری Bukit Bintang  و  Sungai Wang. 19

2-7- مجتمع های خرید Lot 10  و Starhill 19

2-8- فروشگاه های Pavilion.. 20

2-9- مجتمع تجاری One Utama. 21

2-10- مجتمع تجاری Sunway Pyramid.. 22

2-11- بازار Seni 23

2-12- مركز تجاری Koto Raya. 24

2-13- مركز تجاری National Craft Complex. 25

2-14- بازار خوراكی Chow Kit. 25

2-15- مرکز خرید Kampung Baru.. 26

2-16- بازار Malam… 26

فصل سوم:   مبانی نظری طرح.. 28

3-1- تجارت یا دادوستد. 29

3-2- مراکز خرید (shopping center) 30

3-2-1- مراکز خرید فروشگاهی (mall) 30

3-2-2- مراکز خرید نواری شکل (stripe center) 30

3-3- پیشینه. 31

3-4- ابسیدین.. 31

3-5- بعد از معامله. 31

3-6- قرون وسطی.. 32

3-7- تاریخچه کشف…. 32

3-8- تاریخچه خرد. 33

3-9- قرن بیستم. 33

3-10- تجارت آزاد. 34

3-10-1- حمایت گرایی.. 34

3-10-2- دین.. 34

3-10-3- توسعه پول. 34

3-11- روند کنونی.. 35

3-11-1- دور دوحه. 35

3-11-2- چین.. 35

3-11-3- تجارت بین‌المللی.. 36

3-11-4- مصوبات تجاری.. 36

3-11-5- موانع تجاری.. 36

3-11-6- کسب منصفانه. 37

3-12- اجزای یک مرکز تجاری.. 37

1-بخش فروشگاهی (Retail Tenant Mix) 37

2- بخش رستوران، فست فود و کافی شاپ ها 39

3- فروشگاههای خدماتی (Non-Retail Tenant Mix) 39

3-13- فرش ایران، نخست یک هنر است سپس یک صنعت… 39

3-14- گلیم برجسته ایلام. 41

3-15- مراحل بافت… 42

3-15-1- چله كشی.. 42

3-15-2- روش محاسبه تعداد تارهای مورد نیاز برای چله کشی.. 42

3-15-3- چله کشی ترکی.. 43

3-15-4- چله کشی فارسی.. 43

3-15-5- کوجی بستن.. 43

3-15-6- زنجیره بافی.. 44

3-15-7- گلیم بافی.. 44

1 – به روش سوف… 44

2- گلیم بافی به روش کرباس…. 44

3- گره زدن. 45

الف) گره فارسی.. 45

ب)گره ترکی.. 45

4- پودکشی در دارهای کوجی دار. 46

5- روش‌های انجام پود کردن. 46

3-15-8- شیرازه بافی.. 47

الف) انواع شیرازه 47

3-15-9-  پایین کشی.. 47

3-16-  نقش ورنگ… 48

1- ابزارها و لوازم مورد نیاز. 48

3-17- مواداولیه. 49

فصل چهارم:  بسترطرح و مطالعات سایت… 51

4-1- استان ایلام. 52

4-2- بررسی موقعیت شهرستان ایلام. 52

4-3- وضعیت اقتصادی.. 52

4-5- بررسی وضعیت اقلیمی استان ایلام. 53

4-5-1- آب و هوای منطقه. 53

4-5-2- استان ایلام به طور کلی دارای سه منطقه آب و هوایی است: 55

4-5-3- آب و هوای استان ایلام  به طور كلی به دو نوع تقسیم می شود: 55

4-5-4- پراكندگی بارش در استان ایلام. 56

4-5-5- دمای هوا در استان ایلام. 57

4-5-6- میزان بارندگی.. 57

4-5-6- روزهای یخبندان. 58

4-5-7- بادها مسلط.. 58

4-5-8- رطوبت نسبی.. 58

یک مطلب دیگر :

4-6- ادبیات قومی استان. 59

4-7- صنایع دستی.. 59

فصل پنجم:  استانداردها وریز فضاها 60

5-1- مقررات تفکیک و احداث ساختمان تجاری بین المللی.. 61

5-2- حوزه مجتمع تجاری بین المللی.. 61

الف)موارد استفاده از زمین.. 62

ب)موارد استفاده مشروط.. 62

ج)موارد ممنوع. 63

د) ضوابط مربوط به تفکیک زمین.. 63

پایان نامه و مقاله

5-3- نحوه محاسبه سطح زیر بنا در منطقه تجاری.. 63

الف) حداکثر ارتفاع ساختمان. 63

ب) نحوه استقرار ساختمان در زمین و اشراف… 63

ج) تعداد پارکینگ… 64

5-4- جلب عناصر تجارت… 66

5-4-1- دسترسی مشتریان. 66

5-4-2- سرویس دهی.. 67

5-5- ویژگی های فضاها 67

الف) سیرکولاسیون داخلی.. 67

ب)محوطه های میانی.. 68

ج) بازارچه. 68

د) استفاده از کیوسک ها 69

ه) سرویس ها 70

5-6- استانداردهای طراحی مجتمع های تجاری بین المللی.. 70

الف) ارتفاع طبقات… 70

ب) دربهای ورودی.. 70

ج) ظرفیت کریدور. 71

د) ویترین ها 72

ه) پله برقی.. 72

و) پلکانها 73

ز) نقاله مسافرتی.. 73

ی) آسانسور. 74

ن) سطح شیبدار. 74

5-7- مسائل مورد توجه در طراحی مراکز تجاری بین المللی.. 75

5-7-1- شکل پلان. 75

5-7-2- طراحی نمای خارجی.. 75

5-7-3- نمای داخلی مرکز خرید. 76

5-7-4- مصالح.. 76

5-7-5- سقف…. 77

5-7-6- نورپردازی مجموعه. 77

5-7-8- تهویه مطبوع. 78

5-7-9- کاربرد رنگ و کارهای هنری.. 78

5-8- تعیین روابط اجزاء تشکیل دهنده انواع واحدهای تجاری.. 79

5-8-1-  واحدهای فروش تره بار. 80

5-8-2- واحدهای فروش مواد غذایی.. 81

5-8-3- واحدهای بهداشتی.. 81

5-8-4- واحدهای پوشاک… 81

5-8-5- واحدهای تجارتی ، طبخ و ارائه غذای گرم. 81

5-8-6- فروشگاه های مواد غذایی.. 81

5-8-7- نوشیدنی فروشی ها 82

5-8-8- پیشخان های غذا 83

دسته‌ها: Uncategorized

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *